Signjuggling

Mensen noemen ons:

#signjuggling #acrobatiek #marketing #entertainment. Live communicatie , signdancers , hosts, sfeermakers

Overview

Wat houdt de dienst in?

Signjuggling is een van de meest spectaculaire manieren van offline marketing. Door middel van acrobatische bewegingen in combinatie met aantrekkelijke trucs die wij uitvoeren met reclameborden brengen wij uw boodschap over, vermaken wij uw gasten tijdens het wachten en maken daarbij direct reclame voor uw zaak.

Onze garantie

Het openen van een nieuw bedrijfspand is hét moment om te laten zien wat u in huis heeft. Onze signjugglers assisteren u hier graag bij. Door middel van professionele tricks als salto’s, en backflips trekken onze enthousiaste signjugglers direct de aandacht van het publiek. Met behulp van de op maat gemaakte signboards brengen zij vervolgens de gewenste boodschap over. Onze signjugglers weten een glimlach op ieders gezicht te toveren en zijn geboren entertainers!

SignTricking

Dit is een deluxe vorm van signjuggling, wij staan hierbij nog steeds mensen te enthousiasmeren en te jugglen. De signjugglers doen ook freestyle salto’s en andere spectaculaire trucs om het voorbijkomende publiek totaal te verassen. Dit is een van onze specialiteiten.

Signdancing

Dit is onze standaard vorm van signjuggling. Wij zorgen dat  we de aandacht trekken van het publiek door middel van trucs met het signboard en leuke kleine choreografieën die ervoor zorgen dat onze boodschap niemand ontgaat. Zo zorgen wij elke keer weer voor een glimlach.

  • In combinatie met ?

    Mobiele DJ booth - Breakdance Crew - Openingsact - Dansende superhostessen

  • In te zetten als:

    Ontvangst gasten - Informatie verstrekkers - Wegwijzers - Merkactivatie Opening winkels & gebouwen - Leads genereren op de beurs - grote events - flyer acties - B2B events - Gastheren

  • Ook wel omschreven als

    Wachtrij-entertainment - wachtverzachters - signdancers - messagejugglers - bordendraiiers - entertainers - sfeermakers- wegwijzers - signspinners - sign spinners