Openingsact

Mensen noemen ons:

#dans #hostessen #live #entertainment. Live act , glimlach, dansende hostessen

  • SHARE:

Omschrijving

Wat houdt de dienst in?

Bent u op zoek naar een originele openingsact voor uw evenement, bedrijf of feest? Zoek dan niet verder! Door middel van spectaculaire tricks en gechoreografeerde dans die onze artiesten (indien gewenst) onder muzikale begeleiding presenteren is de aandacht direct gevestigd op de juiste plek. Een openingsact moet spectaculair en energiek zijn. Dat is precies wat wij brengen. Alle acts zijn in te zetten naar wens van de klant. Acrobatiek in combinatie met dans is de rode draad van deze act. Een combinatie van mannen en vrouwen is ook mogelijk.

Wat kun je verwachten?

De combinatie van indrukwekkende salto’s, met op maat gemaakte signboards zorgen voor een boeiend showelement. Entertainment van begin tot eind! Uiteraard kijken wij altijd naar uw specifieke wensen bij het opzetten van een openingsact.

Onze garantie

Het openen van een nieuw bedrijfspand is het moment om te laten zien wat u in huis heeft. Onze atleten assisteren u hier graag bij. Door middel van professionele tricks als salto’s, en backflips trekken onze enthousiaste performers direct de aandacht van het publiek. Met optie tot branding met behulp van de op maat gemaakte signboards brengen zij vervolgens de gepersonaliseerde boodschap over. Wij brengen een ongekende energie en spektakel naar uw evenement en dit zal niemand ontgaan.

  • In combinatie met ?

    Mobiele DJ booth - Breakdance crew - Dansende Superhostessen - Signjugglers

  • In te zetten als:

    Ontvangst gasten - Prijs uitreikingen - Merkactivatie - (her)Opening pand - Leads generen op de beurs - Grote events - B2B events

  • Wat is er mogelijk ?

    Act totaal op maat - I.c.m. andere acts - Act i.c.m. live muziek - Verschillende lengtes mogelijk - Combinatie van Mannen en vrouwen - Outfits personaliseerbaar