Mobiele event oplossing

Mensen noemen ons:

#dans #hostessen #live #entertainment. Live act , glimlach, dansende hostessen

Omschrijving

Wat zijn de mogelijkheden met
de mobiele oplossingen?

Wij denken graag mee met de klant. Daarom hebben wij geluisterd naar de behoefte om overal je eigen merk te kunnen promoten. Ook op plaatsen zonder stroom of muziek! Dat regelen wij namelijk voor je.

 

LED DJ Booth

Onze nieuwste DJ booth is onze elektrisch verrijdbare LED DJ booth, een meesterwerk van muzikale innovatie en visuele verblinding. Deze booth bevat een krachtige audio-installatie en een LED-matrix voor dynamische animaties, waardoor het een showstopper is op elk evenement.

Met kleurrijke lichtshows en verbluffende visuals creëer je een onvergetelijke ervaring op de dansvloer. En het beste van alles? Branding is altijd inbegrepen, waardoor je jouw merknaam kunt laten stralen temidden van de feestvreugde. Neem de controle over het geluid en het licht, en laat je publiek versteld staan van de ultieme entertainmentervaring.

– 100% Elektrisch verplaatsbaar
– Eigen branding naar keus
– Voorzien van stroompunten

Mobiele DJ Booth

Heb je een DJ booth nodig in “the middle of nowhere“?! Geen probleem, zelfs al is het midden in de stad en er is geen stroompunt te bekennen, kun je toch een DJ booth plaatsen. Met onze Mobiele DJ booth ben jij de DJ van iedereen, waar je maar wilt!
– 100% Mobiel en op iedere locatie in te zetten
– Verplaatsbaar met de hand ( geen elektrische ondersteuning )
– Uitstekende kwaliteit geluid
– Inclusief complete DJ set

Promotie kar

Ook altijd al jou bedrijfsvideo aan iedereen willen laten zien in de stad of op de beurs? Vanaf nu kun je zowel online media en je eigen drukwerk meteen delen met de wereld. Met onze mobiele promotie kar gaat iedereen weten wie je bent en wat je doet. Perfect voor die marketing stunt die je op de planning hebt staan!
Onze unieke kar onderscheid zich door :
– 100% Elektrisch verplaatsbaar
– Eigen branding naar keus
– Voorzien van stroompunten

Silent Disco

Een verplaatsbare disco! Dat wil je toch gewoon aan iedereen laten zien? Bij ons is het mogelijk! Waar ga jij de mensen laten dansen ?

Wij zorgen ervoor dat jouw merk onthouden word met onze Mobiele event-oplossingen.

Onze bovenstaande opties zijn nog maar het begin! Als jij opzoek bent naar iets anders wat hier niet bij staat, maar wat je wel graag zou willen twijfel dan niet. Neem contact met ons op en laat ons team zich buigen over jouw wensen. Samen zorgen wij voor de perfecte oplossing

  • In combinatie met ?

    Host - DJ - Breakdance crew - Dansende Superhostessen - Signjugglers

  • In te zetten als:

    Ontvangst gasten - Prijs uitreikingen - Merkactivatie - (her)Opening pand - Leads generen op de beurs - Grote events - B2B events

  • Wat is er mogelijk ?

    I.c.m. andere acts - Act i.c.m. live muziek - Verschillende lengtes mogelijk - Personaliseerbaar