Belevingsmarketing op zijn best met onze 360-video booth! Deze innovatieve technologie tilt uw evenementen, feesten en marketingcampagnes naar ongekende hoogten. Met onze 360-video booth kunnen uw gasten een onvergetelijke ervaring beleven en tegelijkertijd uw merk op een unieke manier promoten.

Wat maakt onze 360-video booth zo bijzonder? Het biedt een meeslepende 360-graden video-ervaring die deelnemers in het hart van de actie plaatst. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevenement of productlancering, onze booth zorgt voor betrokkenheid en opwinding.

Een activatie op maat!

Onze booth is volledig aanpasbaar en biedt uitgebreide mogelijkheden voor branding en interactie. U kunt uw logo, verschillende achtergronden en gepersonaliseerde berichten integreren, waardoor deelnemers een blijvende indruk krijgen van uw merk. Bovendien delen deelnemers graag hun 360-video’s op sociale media, waardoor uw merkbekendheid verder groeit.

Ontdek de toekomst van marketing en evenementen met onze 360-video booth. Neem vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te verkennen en een gepersonaliseerde offerte te ontvangen. Maak van uw volgende evenement een onvergetelijke en effectieve ervaring met onze 360-video booth!

Onze garantie

  1. Een unieke video in hoge kwaliteit voor iedere deelnemer.
  2. Jouw merk word online zichtbaar en valt op.
  3. Video’s deelbaar via : online gallerij, whatsapp, sms, e-mail, en nog veel meer!