Openingsact

Door middel van spectaculaire tricks en gechoreografeerde dans die onze artiesten (indien gewenst) onder muzikale begeleiding presenteren is de aandacht direct gevestigd op de juiste plek.

Dansende Superhostessen

De dansende superhostessen zijn sociaal, vriendelijk en onverwachtste top-entertainers, weer even totaal wat anders! De superhostessen zijn multi inzetbaar en kan je inzetten op de plek op het event nog waar het enthousiasme en onverwachtse showmomenten kan gebruiken. Ze dragen de gasten een warm hart toe en doen af en toe dans choreografie├źn en zijn op elkaar ingespeeld.

Spectaculaire Online Content

Blijf online relevant! Met onze nieuwe spectaculaire content zul je op een unieke manier online zichtbaar blijven. Onze atleten brengen uw boodschap of communicatie op een leuke, acrobatische en energieke manier.

Signjuggling

Door middel van acrobatische bewegingen in combinatie met aantrekkelijke trucs die wij uitvoeren met reclameborden brengen wij uw boodschap over, vermaken wij uw gasten tijdens het wachten en maken daarbij direct reclame voor uw zaak

Onze professionele signjugglers gebruiken de omgeving op een energieke, sportieve en speelse manier om uw boodschap over te brengen.

Breakdance Crew

Deze ervaren showmannen hebben passie voor dans en kunnen voor meerdere doeleinden worden ingezet. Daarom zijn zij de perfecte keus voor jouw event of activatie!

Brassband

Het is meer dan alleen muziek! Niet alleen hebben we de beste brassband van Nederland, ook de meest enthousiaste! Met hun lekkere urban vibe zwepen ze de hele zaal op en zorgen ook tijden hun show voor interactie met het publiek, spelen nummers voor jong en oud met hun eigen smaak en danspasjes hier aan toegevoegd.

DJ’s

Jason weet wat hij moet draaien op welk moment. Hij voelt de sfeer en reageert hier op in zijn muzikale begeleiding.

Van rustige cocktail avonden tot uitverkochte zalen voor feestorganisators zoals: Encore , Vunzige deuntjes , Chocolade (Nijmegen) en festivals zoals :Lowlands, Woo Hah! en Paaspop

Mobiel DJ booth

Omdat alles ingebouwd zit in de kar is deze tijdens het het afspelen gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de krachtige ingebouwde accu kan de mobiele dj booth zelfs op hoge volumes vijf uur mee.

Personaliseer de mobiele DJ booth door eigen artwork aan te leveren en uw activatie ziet er nog professioneler uit.

Staat er iets niet tussen waar je wel opzoek naar bent?

 

Geen enkel probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat wij voor jou alsnog kunnen betekenen.