Wij zijn creatieve zielen.

Wij zijn een entertainment bureau in Amsterdam, Nederland.
ONTDEK ONS

Contraversial Team

Vanaf 2020 zijn wij een entertainment bureau die zich specialiseerd in “urban acts”

Sinds 2012 is Contraversial een feit, de doelstelling is om de passie van urban sports en beweging door te brengen naar anderen. We begonnen met een klein legioen aan Freerunners en trickers en zijn vanuit hier door klanten voor verschillende doeleinden ingezet.

Dit heeft er voor gezorgd dat we een eigen identiteit hebben ontwikkeld en bekend staan om onze eindeloze energie, enthousiasme en het leveren van kwaliteit.

Hoe werken wij ?

Niet zomaar een urban agency!

We zorgen voor een emotioneel, fysieke en spirituele aanpak op maat.

Middels interactie brengen wij de boodschap op unieke wijze over aan de doelgroep. Onze atleten gebruiken hun professionaliteit, charmes en een vleugje humor om de doelgroep echt te bereiken.

Wat maakt ons uniek?

Energie waar Redbull van kan leren!

Authentiek.
Hiermee bedoelen we dat door de authenticiteit en echtheid van de werknemer zijn intenties als oprecht worden ervaren. Op deze manier wordt er ook beter gereageerd op de atleten.

Probleemoplossers.
Omdat wij altijd op een andere locatie staan in een nieuwe setting staan de werknemers vaak voor een aantal keuzes die ze moeten maken. Ook zijn er vaak omstandigheden waar bepaalde geplande dingen niet kunnen. Ons motto is: “The show must go on”. Onze werknemers denken in mogelijkheden in plaats van problemen.

Wie zijn de atleten die wij boeken?

Naar de sterren en daar voorbij!

Groter dromen.
Contraversial beoogt om het grootste urban bookings bureau te worden van Nederland en de benelux. Met geweldige artiesten onder onze vleugels hebben wij hier als bedrijf alle vertrouwen in, want ons enthousiasme en onze energie is aanstekelijk!

Échte toppers in Contra.
Contraversial heeft artiesten die hard werken voor hun passie. Met verschillende titels zijn de atleten altijd top-notch getraind en gedreven in wat zij doen. Wij bezitten de beste van de beste in de entertainment die wij aanbieden. Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent en zijn huiverig om samen te werken met de toekomst in urban entertainment.

Camille di Fraia

CEO

Kelian Cieslak

Creative Director & Choreographer

Silvan Vasilda

Designer & Pro Athlete

Leo Rathmann

Content creator & danser

WIJ ZIJN GEBOREN ENTERTAINERS.

Wij hebben plezier in ons werk. Dit stralen we uit naar uw doelgroep. Hierdoor zijn wij uw persoonlijke visitekaartje! De Contraversial acts zijn in te zetten voor diverse activaties.

Ons Aanbod.

Contraversial is een Urban Agency met een thuisbasis in Amsterdam.
Wij opereren in heel Nederland met de beste urban atleten van het land! Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Concept & Design

Wij ondersteunen of leiden bij het ontwikkelen en het ontwerpen van markt en/of merk activaties. Deze kunnen geheel op maat en volledig naar de wens van de klant.

Entertainment

Wij bieden en breed assortiment aan van diensten binnen de entertainment. Dankzij ons brede netwerk is het ook mogelijk om extra entertainment buiten ons reguliere aanbod te verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden voor meer informatie.

Realisatie & Uitvoer

Wij bezitten de skills en kennis om projecten te managen en uit te voeren. Meerdere project en productieleiders zitten in het team van Contraversial.

Crossmediale Campagnes

Het media team van Contraversial is in staat om met samen met de diensten vanuit de entertainment een crossmediale campagne te verzorgen. Niet alleen kunnen er producten worden ontworpen en gefabriceerd, ook kan er worden gewerkt met foto, video, AR en 3D.

Vormgeving & Content

Het media team beschikt over de juiste skills voor alle soorten vorm van DTP en content creatie. Van designers tot aan editors.

Masters of Experience

Ontdek het dochterbedrijf dat zichzelf verdiept in user experiences. Contraversial werkt nauw samen met Masters of Experience om te kunnen voorzien in een breed aanbod van activaties, zowel online als offline.

Together we create.

Contraversial