Masters of Experience

Onze diensten brengen jouw ideeën tot leven.
Bekijk onze website!

INDIVIDUELE OPLOSSINGEN

Customer experiences gemaakt op maat. Uw vage doelen en probleemstellingen zijn de leidraad voor onze creatieve oplossingen. In samenwerking komen wij tot hét resultaat waar u als klant blij van wordt.

Set dressing & Decors bouw

We zijn een goed all-round team gericht op de gebruikerservaring,
opvallende decors en sets die mensen bij blijven.

Creatieve Content

Content op maat, voor ieder platform. Met meer dan 10 jaar ervaring in de entertainment sector, weten wij hoe wij mensen moeten vermaken en boeien.

Branding & Marketing Activaties

Activaties voor branding en marketing content op maat. Wij creëren cross-mediale campagnes op maat, die aansluiten bij jouw doelen.

Fontys Instagram room showcase video.

Klanderij-Twentec instagram room showcase video.

WIE ZIJN WIJ ?

Wij zijn Masters of Experience! Jonge ondernemers met 10+ jaren ervaring in de entertainmentbranche. Door de vele klanten die wij hebben bediend, is er veel ervaring op gedaan over de omgang met klanten en activaties. Offline communicatie was lange tijd onze ‘main focus’, maar de afgelopen jaren hebben wij onszelf ook gespecialiseerd in de online marketing industrie. Met Masters of Experience brengen wij de offline en online wereld samen. Nog altijd voor de entertainmentindustrie, maar ook voor iedere welwillende ziel daarbuiten.

Werkwijze

Hoe anders al onze Masters ook zijn van elkaar, ze delen allemaal dezelfde werkwijze. Hieronder is stapsgewijs te bekijken hoe wij met iedere klant te werk gaan. Wij garanderen kwaliteit en dat betekent een duidelijke communicatie met vaste feedback momenten om zo het gewenste resultaat te behalen. Uiteraard staan onze Masters altijd open voor extra feedback of aanvullingen op het proces.

Onze tevreden klanten.

Samenwerken? Graag! Geef ons vage doelen en ideeën,
dan zorgen wij voor een pitch op maat!

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Nieuwsgierig? Kom in contact. Vul je kernwaarden, behoeftes, thema’s en doelstellingen in.
Onze creativiteit zal de gaten invullen en samen komen wij tot een oplossing!