Wat zijn de mogelijkheden met
de mobiele oplossingen?

Wij denken graag mee met de klant. Daarom hebben wij geluisterd naar de behoefte om overal je eigen merk te kunnen promoten. Ook op plaatsen zonder stroom of muziek! Dat regelen wij namelijk voor je.

Mobiele DJ Booth
Heb je een DJ booth nodig in ``the middle of nowhere``?! Geen probleem, zelfs al is het midden in de stad en er is geen stroompunt te bekennen, kun je toch een DJ booth plaatsen. Met onze Mobiele DJ booth ben jij de DJ van iedereen, waar je maar wilt!
- 100% Mobiel en op iedere locatie in te zetten
- Verplaatsbaar met de hand ( geen elektrische ondersteuning )
- Uitstekende kwaliteit geluid
- Inclusief complete DJ set
Promotie kar
Ook altijd al jou bedrijfsvideo aan iedereen willen laten zien in de stad of op de beurs? Vanaf nu kun je zowel online media en je eigen drukwerk meteen delen met de wereld. Met onze mobiele promotie kar gaat iedereen weten wie je bent en wat je doet. Perfect voor die marketing stunt die je op de planning hebt staan!
Onze unieke kar onderscheid zich door :
- 100% Elektrisch verplaatsbaar
- Eigen branding naar keus
- Voorzien van stroompunten
Cocktail bar
Een verrijdbare cocktail met alles erop en eraan met ook nog eens marketing opties, zoals een TV scherm, drukwerk in banner vorm en wat leuke hostessen om plaatje compleet te maken! Kom jij ook even langs om een cocktailtje te drinken ?
Silent disco
Een verplaatsbare disco! Dat wil je toch gewoon aan iedereen laten zien? Bij ons is het mogelijk! Waar ga jij de mensen laten dansen ?
Overal, altijd, jij beslist!

Wij zorgen ervoor dat jouw merk onthouden word met onze Mobiele event-oplossingen.

Onze bovenstaande opties zijn nog maar het begin! Als jij opzoek bent naar iets anders wat hier niet bij staat, maar wat je wel graag zou willen twijfel dan niet. Neem contact met ons op en laat ons team zich buigen over jouw wensen. Samen zorgen wij voor de perfecte oplossing 😉

Branding
95%
mobiliteit
100%
opvallen
100%
unieke look & feel
90%
© Twycer / www.twycer.nl
IMG_0100
© Twycer / www.twycer.nl
© Twycer / www.twycer.nl
IMG_0102
unnamed (1)