[mc4wp_form id="2231"]
Media op maat

Contraversial staat ook voor u klaar met al uw
online communicatie en media

The world without photography will be meaningless to us if there is no light and color, which opens up our minds and expresses passion.

Fotografie
Binnen fotografie is onwijs veel mogelijk voor uw bedrijf. Product fotografie, omgevingsfotografie of persoonsfotografie (portretten) zijn allemaal mogelijk. Maar uiteraard ook documentatie en evenementen fotografie kan direct worden ingezet om uw bedrijf vervolgens online te kunnen promoten voor sociale media.
Videografie
Heeft u een nieuw product ontwikkeld en wilt u dit delen met de buitenwereld ? Of heeft u hét evenement van het jaar gelanceerd en wilt u een aftermovie ? Wij staan met de camera klaar om u van dienst te zijn en de wereld (of intern) te laten zien wat uw bedrijf te bieden heeft!
DTP & Grafische vormgeving
Of u nu opzoek bent naar een nieuw logo of een geheel nieuwe huisstijl, niet alleen ontwikkelen wij deze samen met u mee, maar wij kunnen ook direct alles voor verwerken in flyers, banners, stickers en alles wat maar te bedrukken valt! Vraag voor meer informatie een offerte aan.

Product display

Showcase uw producten, event of dienst
Direct in contact
Het resultaat telt!
Showcase uw producten, event of dienst

Onze media afdeling creëert met u hét perfect verhaal om uw product tot leven te brengen op beeld. Of het nu gaat om video, foto, animatie of design, ons team kan elk product op een unieke manier in beeld brengen.

Samenwerking staat hierbij centraal; uw professionele kennis over het product en onze visie als creatieve makers. Samen komen wij tot een prachtig resultaat!

Direct in contact

Ongeacht welke dienst u nodig hebt, u staat direct in contact met de persoon die gaat over de betreffende dienst. U zult geen extra schakels hoeven maken en kunt direct met de professional beslissingen maken om tijd te besparen.

Onze diensten worden geleverd door professionals met veel ervaring uit het werkveld, ze hebben veel verstand van hun vak waarbij communicatie voorop staat. Heeft u vragen, verzoekjes of unieke wensen? Twijfel niet en bespreek het met ons personeel!

Het resultaat telt!

Elke dienst wordt standaard geleverd met tussentijdse updates en 2 aanpassingsmomenten. Op deze wijze weten wij zeker dat het eind resultaat precies is zoals u dat voor ogen had.

We starten altijd met een oriënterend gesprek om te kijken naar de wensen. In dit gesprek maken wij meteen afspraken en leveren op korte termijn al de eerste resultaten. Deze resultaten beoordeeld u en wij zorgen voor de laatste aanpassingen. Indien deze aanpassingen niet goed zijn, heeft u altijd nog een moment op dit door te geven.

Op deze wijze heeft u altijd waar u opzoek naar bent. Geen verassingen, behalve dan het onwijs gave eindproduct 😉

#contraversial

Onze klanten

Onze klanten bepalen natuurlijk deels ons succes en wij zijn trots op deze samenwerkingen. Dit zijn de bedrijven waar we mee hebben samengewerkt of nog mee samenwerken.

Design

Logo, huisstijl of drukwerk ?
Wij staan voor je klaar!
Logo, huisstijl of drukwerk ?

Logo, huisstijl of drukwerk nodig ? Geen probleem! Onze artiesten zijn bekend met de entertainment branche! Wist jij dat onze stuntmannen ook actief zijn als designer ? Soms nog wel met hun eigen ontworpen artwork.

Niet alleen organiseren ze events, maar ze gebruiken hun eigen skills van vormgeving tot aan organisatie.

Ben jij nieuwsgierig hun portfolio ? Scroll hier naar beneden! Of bekijk de gehele website die door hen is vorm gegeven 😉

Wij staan voor je klaar!

Ons design op jou event

Design op maat!

Wij helpen jou met het design voor al het materiaal van onze diensten! Ook voor regulier drukwerk of overige design vragen zijn wij je graag van dienst.