Academy lessen

Ons showteam

Hollands got talent

Onze lessen

Wij zijn groep van ervaren urban sports atleten die met spectaculaire bewegingsvormen en dans optredens verzorgen voor veel grote merken.

Met de Contraversial academy willen we volgende generatie gaan inspireren voor urban sport., Net zoals onszelf stellen we ze bloot aan meerdere grondvormen van bewegen. Zo zullen ze motorisch breed ontwikkelen. Bij ons gaan de leerlingen aan de slag met balans, snelheid, kracht en focus.
De verbondenheid met elkaar staat centraal, we leren het elkaar ook aan dat zit in de kracht van onze sporten en de community die erachter schuilt.

Wij kiezen voor een mix van meerdere urban sports, dit omdat elke goede beweger een basis moet hebben op meerdere vlakken zo blijf je, jezelf ontwikkelen en kan je, je later specialiseren op de dingen die je het leukst vindt.

Veilig leerklimaat
Bij het binnenkomen doen we altijd een check in met de leerlingen, dit door gewoon iedereen apart welkom te heten en de leerling even in de ogen te kijken en met welke energie de leerlingen binnenkomen. Zo kunnen we bepaalde problemen al tackelen voordat we beginnen.
Daarnaast is er een vaste structuur van binnenkomen, vrij spel of bewegingsbaan en daarna samen starten.

-Veiligheid.
-Respect
-Elkaar helpen en vertrouwen.
-Als je iets nieuws wilt proberen mag en kan dat maar vraag eerst de leraar om hulp.

Wij doelen op intrinsieke motivatie en talent ontwikkeling
Dit doen we door ruimte te creëren voor het gevoel van:
-Autonomie
Vrije keuzes, nadenken voor jezelf ,ontwikkeling empatisch vermogen. -Competentie:
Succes beleving, uit je comfort zone komen en voelen dat je het kan. Zone van naaste ontwikkeling opzoeken
-Verbondenheid.
Elkaar helpen, vrienden maken, elkaar vertrouwen, elkaar troosten.

Voor ons is het pedagogisch klimaat enorm belangrijk, bij oud-leerlingen merken we dat we soms bij hele kleine dingetjes hebben aangeleerd die ze uiteindelijk een beter mens maken.Leren samen te werken in groepen en verschillende rollen in een team te kunnen bekleden. Dan is het tijd voor het voelen van competentie en is het tijd voor ontwikkeling en zelfactualisatie en proberen we alle ruimte te geven voor het creëren van intrinsieke motivatie.

Het creëren van een rijke leeromgeving
Tijdens veel schoollessen is er niet veel differentiatie. Door dit te faciliteren en verschillende niveaus/keuzes aan te bieden kunnen alle leerlingen excellereren op hun eigen niveau. De persoonlijke uitdaging. Voorkomt ook dat de motorisch vaardige kinderen zich vervelen en er is zo meer tijd en ruimte om de minder vaardige leerlingen uit te dagen of te helpen bij een oefening.
Rijke leeromgeving:
Aanbieden van (meer) differentiatie.
Verschillende niveau’s
Verschillende materialen voor hetzelfde spel/oefening.
Het spelprobleem behandelen vanaf verschillende ooghoeken.
Deliberate play (spelen) is belangrijk voor de jongere kinderen, ze zitten in de probeer fase en zullen gehele bewegingen proberen en zo leren van hun interne feedback.
Doordat ze leerlingen meer spelen zullen ze meer zelf ontdekken, deze informatie beklijft beter als deze zelf verworven wordt dat verteld word door de leraar. Geef de leerlingen hier ook soms hun eigen keuze en laat ze meedenken zo bereiken we een grotere betrokkenheid wat vaak resulteerd in een intrinsieke motivatie, een groter gevoel van competentie en autonomie.Ook onze leerlingen moeten deelnemen aan een veranderende maatschappij waar iedereen zijn plekje moet vinden en zich vaak zal moeten aanpassen. En terug moet vallen op de basiscompetenties; autonomie, competentie en betrokkenheid. Deze moeten dan ook aan bod komen tijdens de lessen. Oefen vormen kunnen altijd in een apart onderdeel aangeboden worden naast het de aangeboden spelen

  Lessen aanbod
  1. Dinsdag: 16:00-17:00 Kids 7-12Dinsdag 17:00-18:00 Kids 7-12 gevorderdenVrijdag. 16:00-17:00 Kids 12-17Vrijdag 17:00-18:00 Kids 12-18 GevorderdenVrijdag: 18:00-19:00 Volwassenen 18+Vrijdag: 19:00-20:00 Female tricking
  2. janee

  * Verplicht

  Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen en stel alle vragen die u te binnen schieten.

  facebook
  Neon
  facebook
  Applaus
  Adjustments
  bg-comming-soon