#contraversial

Over Contraversial

Contraversial
Hoe werken wij?
Werk ethiek
Contraversial

Vanaf 2020 zijn wij een entertainment bureau die zich specialiseerd in “urban acts”

Sinds 2012 is Contraversial een feit, de doelstelling is om de passie van urban sports en beweging door te brengen naar anderen. We begonnen met een klein legioen aan Freerunners en trickers en zijn vanuit hier door klanten voor verschillende doeleinden ingezet.

Dit heeft er voor gezorgd dat we een eigen identiteit hebben ontwikkeld en bekend staan om onze eindeloze energie, enthousiasme en het leveren van kwaliteit.

Hoe werken wij?

Niet zomaar een urban agency!

We zorgen voor een emotioneel, fysieke en spirituele aanpak op maat.

Middels interactie brengen wij de boodschap op unieke wijze over aan de doelgroep. Onze atleten gebruiken hun professionaliteit, charmes en een vleugje humor om de doelgroep echt te bereiken.

Werk ethiek

Energie waar Redbull van kan leren!

Authentiek.
Hiermee bedoelen we dat door de authenticiteit en echtheid van de werknemer zijn intenties als oprecht worden ervaren. Op deze manier wordt er ook beter gereageerd op de atleten.

Probleemoplossers.
Omdat wij altijd op een andere locatie staan in een nieuwe setting staan de werknemers vaak voor een aantal keuzes die ze moeten maken. Ook zijn er vaak omstandigheden waar bepaalde geplande dingen niet kunnen. Ons motto is: “The show must go on”. Onze werknemers denken in mogelijkheden in plaats van problemen.

15 +
Aantal acts
130 +
Tevreden Klanten
2340 +
Aantal gemaakt salto's
20 +
Gemiddelde boekingen per maand
Onze trotsen artiesten

Hét Contra team

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
Ervaren strijders

Wij zijn de sfeermakers en geboren entertainers.

Wij hebben plezier in ons werk. Dit stralen we uit naar uw doelgroep. Hierdoor zijn wij uw persoonlijke visitekaartje! De Contraversial acts zijn in te zetten voor diverse activaties.

Mobiele oplossingen
90%
Entertainment factor
100%
Logistieke begeleiding
95%
Media & DTP
90%
#getintouch

Our Clients